AUTOBIOGRAFIJA JEDNOG JOGIJA PDF

Autobiografija Jednog Jogija Svami Jogananda. November 22, | Author: Nikolina Nodilo | Category: N/A. Autobiografija jednog jogija by Paramhansa Jogananda at – ISBN – ISBN – Babun – – Softcover. What is the connection between religion and politics? JM: If you go back into the In The Book Your Jordan_Maxwell_On_re.

Author: Samujora Nataur
Country: Saint Lucia
Language: English (Spanish)
Genre: Marketing
Published (Last): 26 January 2007
Pages: 32
PDF File Size: 19.24 Mb
ePub File Size: 2.79 Mb
ISBN: 776-8-41411-507-1
Downloads: 30535
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Tygokora

Uskoro smo na vratima ugledali lik niskog rasta – to je bila Giri Bala! Uputili su se prema Hardvaru preko Mogul Seraija. We need your help to maintenance this website. Write a customer review.

AUTOBIOGRAFIJA JEDNOG JOGIJA – znakovi vremena by Veda Lila – PDF Drive

Na kraju bi guru pitao: Guru je to odbio. Onda se u tom polju, na udaljenosti od samo nekoliko jardi, iznenada pojavio lik mog gurua! Molim jogiua, dajte mi njegovu adresu.

Molim vas, budite iskreni. Ja sam zaista uskrsnuo – ne na zemlji, nego na jednoj astralnoj planeti.

Dok sam bio tamo, otkrio sam da Lahiri Mahasaya nijednom nije legao da spava. Ramu je po prvi put video lepo lice prirode. Svamiji i monasi ostalih redova ne spaljuju se, nego se zakopavaju u zemlju ima naravno izuzetaka.

  JANEZ JALEN BOBRI PDF

Da li satyagrahini smeju da ih jedu? Po prostranim bulevarima rasle su palme. Oni bi radije da filozofija bude lak intelektualni sport. Dobro i zlo moraju da se izmenjuju u supremaciji. To je telo od krvi i mesa. Neprekidno je rikao, a od njegove rike ledila se krv. Bog jeste – ili samo Bog?

AUTOBIOGRAFIJA JEDNOG JOGIJA – znakovi vremena

autobiografijz Amazon Music Stream millions of songs. Vragolasto mi je namignuo. Kao da me je magnet povukao na desnu stranu puta. Pogled joj je bio usmeren prema unutra. Godinedvadeset i pet godina posle inicijacije u Ranikhetu, Lahiri Mahasaya se povukao u penziju. Even these great Gurus depicted in this book cannot enlighten everybody.

Jevnog treba da jedu jednostavno i zdravo, ali ne treba da vode o tome beskrajne razgovore. Odmah sam video da je svetica u stanju dubokog samadhija.

Kako bih se radovao kada biste prihvatili moje skromne usluge! Gvozdeno doba koje traje godina je period materijalizma. Njegov sin, princ Humajun se smrtno razboleo.

Uvek je u budnoj ekstazi. Otac joj je rekao: Astralne planete obiluju jezerima boje opala, providnim morima i rekama duginih boja. Jednog popodneva me je na Gurpar putu zaustavio drug iz razreda i rekao mi: Fatamorgana stvarnosti nestaje autobiobrafija.

  ADENOPATHIE CERVICALE PDF

Skrenuo je pogled s puta dovoljno dugo da bi mi upitno namignuo. Jednog dana u ruci mi se materijalizovala neka trava.

Jednom prilikom sam im odgovorio: To mi je sve tajanstveno i opasno! Satyagrahini bi se radovali novom jelu.

A Vilgllek cenja – Paramhansza Jogananda

Ljudi u udaljenim ulicama polako su se kretali po mojoj vlastitoj dalekoj periferiji. Ovo mesto autobiografjja sasvim udobno. Iskrcao sam se u Kobeu, gde sam proveo samo nekoliko dana. Ask and answer questions about books! Tada se on uspravio i rekao: Ti principi se mogu spoznati naukom joge. Imao sam oko jedanaest godina kada se Ananta verio.

Znao sam da ih nije poneo iz Kalkute. Zabrinuto sam shvatio da je preda mnom veliki posao.

Jedan od niza pitanja bio je podeljen u dva dela. Obuzela me je zanosna radost. Razumeo sam njegovo lakonsko pitanje: Dobija velik broj pisama.